ПРОИЗВОДСТВО НА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, дървена ДОГРАМА и МЕБЕЛИ

 
 

Производство на кухни

Кухнята е едно от местата у дома, където прекарваме доста време. Един от честите проблеми в кухнята е липсата на достатъчно място за всички уреди и достатъчно шкафове, лоша подредба на шкафовете и уредите ,недостатъчна площ на работния плот, недостатъчна светлина и трудно почистване.

Първо помислете кое е най- подходящото място за кухненското обзавеждане.

Най-добре е да се изготви проект спрямо помещението с което разполагате - така максимално ще се усвои пространството и ще се избере най-функционалното разпределение. Проекта е важен за да се знае как ще бъдат разположени мебелите, уредите и мивката. Така ще може да се прецени разположението на тръбите и кабелите, които ще захранват уредите.Осветете добре пространството около мивката и котлоните, а ако е възможно и във витрините. Колкото по светла е кухнята – толкова по - комфортно се работи в нея, а и изглежда по модерна и уютна. Направете така че кухнята да се проветрява лесно. Много важно е при изработката на кухнята да се отделят достатъчно средства и да не се пести от качеството. Най-важно е правилното разпределение на отделните зони в кухнята-за съхранение, миене и приготвяне на храната.

Хубавото е да имате идея как ще са разпределени уредите ,но може и да ни се доверите - имаме опит и ще Ви помогнем в подредбата. Много е важно около мивката да е достатъчно широко за да имате свобода за работа,хубаво е да е близо до хладилника. Близо до фурната е добре да има място където да се постави гореща тава а около котлоните също е хубаво да има пространство за помощни средства(лъжица за разбъркване,купа с продукти за готвене). Изключително важен е добрият аспиратор-влагата може да доведе до поява на мухъл ,а и да повреди вашите шкафове. Обърнете специално внимание на механизмите и изберете най-подходящият вариант за лицето на шкафовете, защото  в кухнята има много топлина и влага.

Трябва да изберете качествени плот и гръб - те са подложени на много тежка употреба , хубаво е да са цели – така ще се почистват по-лесно.Не избирайте силно грапави и трудни за почистване плотове. Изберете гладките и и по-лесни за потдръжка плотове Вариантите между които може да избирате са плотове с HPL покритие,композитни материали и гранит. Качествените мебели и плот се поддържат и почистват по-лесно.