ПРОИЗВОДСТВО НА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, дървена ДОГРАМА и МЕБЕЛИ

 
 

Производствена база

Производствената база на ЕТ „Елерон Румен Тончев” се намира в южната част на с.Богомилово (находящо се на 4 км. западно от гр.Стара Загора). Предприятието е изградено върху площ от 4500 кв.м и застроена площ от 1360 кв.м. и се състои от 4 сгради.

Производствен цех с площ 860 кв.м. и вътрешен работен офис, склад за обков на изделията, съвременна бояджийска камера, котелно - компресорно помещение, шивашка стая и основна работна зона. Цеха е изграден съгласно европейските изисквания за безопасни условия на труд и пожарозащита. Притежава всички необходими документи от институциите за въвеждане в експлоатация и работа.

Склад готова продукция- изпълнен изключително качествено с цел съхранение на готовите изделия.

Шоурум - 70 кв.м. луксозна отделна сграда, в която са изложени мостри на  кухни, над 20 броя интериорни врати, чрез които са показани всички видове материали и технологични способности на фирмата. В шоурума ще бъдете обслужени и консултирани от компетентен дизайнер по всички етапи на проектирането, офериране, производство и монтаж. Ще получите основна информация за използваните материали и произхода им.

Склад за материали – 450 кв.м. Тук се съхраняват плоскости/ ПДЧ и МДФ/, масивна дървесина, лакове, бои и производствени химикали в отделни клетки съгласно изискванията на българското и европейското законодателство.