ПРОИЗВОДСТВО НА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, дървена ДОГРАМА и МЕБЕЛИ

 
 
https://www.high-endrolex.com/23

Мебели

В Елерон ще подходим с индивидуално решение за мебелите във вашият дом - тук ще Ви предложим не просто различни мебели а умело ще ги съчетаем за да се превърне вашето жилище в дом.

Висококвалифициран екип ще ви предложи интересни и функционални решения или нестандартни идеи. Трудните ситуации не са проблем – имаме решения и за тях. Те са само предизвикателство, което ни кара да вървим напред. Сътрудничеството ни с утвърдени доставчици на материали и консумативи от България и водещи европейски фирми ни дава възможност да създадем за вас един перфектен дом, който да задоволи желанията Ви и да е устойчив във времето.

Услугите които можем да Ви предложим са:

Проектиране – ще изготвим индивидуален проект за всяко едно помещение напълно безплатно при зададени от Вас размери (проектирането е безплатна при поръчка на изделията).При одобрение на проекта  и сключване на договор  ще получите инсталационен план който е необходим за поставяне на вик свръзки и за ел. монтажа на вашите уреди.

    При желание от Ваша страна ние да оразмерим помещенията тази услуга се заплаща. Ако желаете да получите визуализациите и чертежите в хартиен или електронен вариант същите се заплащат.

Транспорт – доставяме до вашия обект поръчаното обзавеждане

Монтаж монтираме произведените от нас мебели във вид съгласно одобрения проект.

Ел и ВиК монтаж от специалисти работещи с Елерон.

Кредитиране – в случай на нужда можем да договорим разсрочено плащане за произведените мебели, без оскъпяване като фирмен кредит (не е обвързан с банки и кредитни институции).

Гаранционно и следгаранционно обслужване на Вашите мебели.