ПРОИЗВОДСТВО НА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, дървена ДОГРАМА и МЕБЕЛИ

 
 
https://www.high-endrolex.com/23

За нас

ЕТ ”ЕЛЕРОН - Румен Тончев”, с. Богомилово (общ.Стара Загора) е създадена през 1990г.,като фирмата от 1990 до 1994 е била под името ЕТ ”ЦЕНА – Цена Тончева” като по - късно се преименува на ЕЛЕРОН. От създаването си се специализира в изработката на изделия от дърво и мебелни плоскости. Първоначално през 1990г. започва с производство на рамки за картини и гоблени и започва разширяване обхвата на предлаганите услуги, а именно приемане на малки поръчки за мебели.

През 1992 г. се построява ателие в с.Богомилово. Нарасналото търсене налага разширяване на производствените площи и през 1996г. се строи цех №1 с площ 100 м/2, последван от закупуването на цех за метали преустроен в дърводелски (цех №2) - 400 м/2 през 2003 г.

Следващото разширяване е през 2007 г. и е наложено от нарасналите обеми в двете нови направления - интериорни врати и дървена дограма. Цеха е напълно оборудван по европейски стандарти (ниво на шума, запрашеност, осветеност и други качествени показатели).

Добрите продукти и обслужване и нарасналия обем налагат ново разширяване на производствените площи - по конкретно: отделяне на производството на мебели в отделен цех. За този цех е закупено ново машинно оборудване.

За по-доброто визуално представяне на продуктите и по – добра работа с клиента е построен шоу-рум до цех 2. Тази организация на дейността предлага постигане на пълно обслужване на клиента и по-голяма ефективност

Във фабриката работи квалифициран персонал с доказан опит в производството и монтажа по трите основни направления: интериорни врати, дървена дограма и мебели. Постепенно дейността на фирмата се разширява с въвеждането на нови технологии и материали,съответно и в производството на нови продукти.